Verhuur

De Hype is te huur voor uw activiteit!

Er wordt hier onderscheid gemaakt in particulier en commercieel verhuur.

Bij particulier verhuur geldt een leeftijdsgrens tot 18 jaar. De Hype is dus te huur voor uw kinderfeestje, partijtje, sweet sixteen feestje, etc.

Bij commercieel verhuur moet u denken aan een vergadering, cursus of workshop. Hierbij geldt geen leeftijdgrens, maar hebben activiteiten voor jongeren voorrang.

Wij zijn flexibel en denken graag met u mee over de exacte invulling van uw activiteit. U kunt “de Hype” voor een hele dag huren, maar ook per dagdeel of per uur. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens inlopen onze studioruimte of vergaderzaal te huren.

Uiteraard kunnen wij koffie, thee en frisdrank voor u verzorgen. Verder is De HYPE voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie, een beamer en een flatscreen.

Wij hanteren een sociaal tarief voor verenigingen, bewonersorganisaties en gebruikers zonder winstoogmerk. Voor alle overige gebruikers wordt er een commercieel tarief gehanteerd. Deze tarieven zijn afhankelijk van het aantal ruimten dat u huurt .

Loop gerust eens binnen en informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden, de koffie staat voor u klaar!

NB: Er wordt streng gecontroleerd op alcohol. In de Hype wordt geen alcohol geschonken. Mocht er onverhoopt toch alcohol worden geschonken (ook aan mensen boven de 18), dan riskeert u een boete van € 350,- Eventueel kan gebruik gemaakt worden van onze aanwezige faciliteiten, voor zover dit niet van invloed is op onze bredere activiteiten. De accommodatie wordt schoon opgeleverd en wij verwachten ook een schone accommodatie retour. Schoonmaakartikelen worden verzorgd.

Op Facebook

Op Instagram